(VIDEO) Ministarka Darija Kisić se otvoreno zalaže sa prislinu vakcinaciju građana, čak pominje i zatvor

 


 U sinoćnoj emisiji Hit-tvita, došlo je do rasprave između Vojislava Šešelja i nove ministarke Darije Kisić, a sve zbog prisilne vakcinacije građana koja je izgleda u planu i za koju se ministarka Darija Kisić javno zalaže.

 I dok Vojislav Šešelj kaže da od ljudskog prava i slobode nema ništa veće i da je prisilna vakcinacija kršenje ljudskih prava, sa druge strane Darija Kisić odbijanje vakcinacije poredi sa zločinom. 

 Ministarka Darija Kisić tvrdi da je odbijanje vakcine ugrožavanje tuđeg zdravlja i da to mora da bude sankcionisano od strane države. 

 Već se pisalo o tome da je Darija Kisić zastupnik farmaceutske industrije u Vladi Srbije, tako da njeno javno zalaganje za prisilnu vakcinaciju i kažnjavanje svih onih koji je odbiju i očekivano. 

 Na videu ispod možete pogledati kako je tekla rasprava između Vojislava Šešelja i Darije Kisić zbog prisilne vakcinacije koja je u planu. 



Постави коментар

1 Коментари

  1. Ko je Kisićka za mene čovek kao svaki drugi i može samo svojoj familiji i deci da zapovedi da se vakcinišu a sumnjam da i to može, neka sebi nađe druge zamorce van Srbije neka tamo uzima decu roditeljima i prodaje u inostranstvo da vid kako će proći, ovo sramota nadam se da će im što pre doći kraj.

    ОдговориИзбриши