Pogledajte kako Centri za socijalni rad na prevaru oduzimaju decu: POZOVU VAS DA DOĐETE U CZSR PA VAM ODUZMU DETE !

 


 Radnici CZSR mogu da rade šta god hoće, oni na protivzakonit i protivustavni način ljudima oduzimaju decu po takozvanom hitnom postupku, iako po zakonu to može da naredi samo SUD.

 Očigledno je da su centrima za socijalni rad data prevelika ovlašćenja koja služe samo da bi se razbila i uništila "PORODICA" koja je osnovna ćelija svakog društva, a samim tim i država Srbija. 

 Radnici CZSR su po pravilu bahati, bezobrazni, a kao što možemo da vidimo u brojnim slučajevima i podmitljivi i korumpirani. 

 Ovih dana možemo da čujemo i bezbroj svedočenja roditelja čija su deca data na usvajanje, da su radnici CZSR učestvovali u trgovini bebama. 

 U sledećem snimku možete videti kako su radnici CZSR oduzeli ženi dete samo zato jer se nije složila sa njihovom metodom rada i jer im se vrbalno suprostavila i iskazala svoje mišljenje. 



Постави коментар

8 Коментари

  1. Nakon ovoga, ja i dete smo prošle golgotu godinu i po dana. Nakon godinu i po dana suđenja sa CSR koji je hteo da me liši roditeljskog prava bez ikakvog osnova, nakon psihijatrijskih veštačenja i otkrivanja svih njihovih mutnih radnji, uspela sam da vratim dete. Nažalost, NIKO OD RADNIKA NIJE ODGOVARAO ZA OVO!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Bogu da ste vratili dete! Bog Vas blagoslovio i Vas i dete! Ne sekirajte se za njih, njima će Bog naplatiti i plaćaće čitavu večnost!!! Amin!!!♥

      Избриши
    2. Koliko smo upućeni u ovj slučaj, Marija je onemogućavala ocu lične oidnose sa ćerkom, radila na otuđenju ćerke od oca, a što je samo nastavila i nakon vraćanja devojčice Mariji. To je akt nasilja Marije nad sopstvenim detetom, jedan od najbrutalnijih oblika nasilja nad decom. To je bio jedan od razloga za oduzimanje deteta i smeštaj u porodicu oca. Zašto nam Marija ne kaže nešto o izvršnom postupku i irečenih kazni u visini od 400.000 dinara, a koje sud do danas nije uspeo da naplati od Marije. To su svi mediji prećutali, kao i Tatjana Vojtehovski u emisiji "Život priča". Ženske organizacije su odradile svoj deo posla, kao i gradonačelnik Bora, iz čije kancelarije do danas ne izlazi Marija Šutulović. Danas je Marija savetnik udruženja DB, na mestu "savetnika" za sprečavanje nasilja u porodici i vršnjačkog nasilja. Nasilnica daje savete o nasilju.

      Избриши
  2. ја само не знам да ли ви стварно мислите да вам се верује на овакве бесмислене причице и спинове! Јадна нам је земља са оваквим "новинама" и "новинарчићима"! Дно!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sram Vas bilo!!!!! Ja nemam zašto da se dokazujem sa Vama ja sam svoje dokazala i pokazala da je ova država zlo! A Vi se sramite kad mislite zlo deci.

      Избриши
    2. Аутор је уклонио коментар.

      Избриши
  3. Ovo sto smo dozvolili onda ne treba ni da postojima kao narod!!! Ovo bi samo.oreko mene mrtvog uradili, a ova direktorica...proklinjala bi dan kada se rodila!!!

    ОдговориИзбриши