Ako Dr. Darija Kisić postane ministar socijalnih pitanja, sva deca će morati da se vakcinišu bez POGOVORA !

 


 Po društvenim mrežama se već duže vreme govori kako će novi ministar rada i socijalne politike biti Dr. Darija Kisić, ako se ove glasine budu ispostavile kao istinite, jedno je sigurno, sva deca će morati da budu vakcinisana i to bez pogovora !

 Dr. Darija Kisić je poznata po tome da se zalaže i zagovara obaveznu vakcinaciju, pa ako ona bude došla na čelo Ministarstva za rad i socijalnu politiku, sasvim je sigurno da će obavezna vakcinacija postati surova realnost, barem što se tiče dece. 

 Nesumnjivo je da će se njenim postavljanjem na čelo ovog ministarstva, Centri za socijalni rad će se energičnije uključiti u kažnjavanje roditelja koji odbijaju da vakcinišu svoju decu.

 Inače Darija Kisić se i kao član kriznog štaba zalagala za kažnjavanje i uvođenje sankcija za sve one koji ne poštuju mere koje je doneo krizni štab. Ona je više puta predlagala Vladi Srbije, da se uvedu strožije, pa čak i drastične novčane i zatvorske kazne, kako bi se u potpunosti slomio otpor naroda i kako bi narod bezpogovorno izvršavao svaku naredbu kriznog štaba.

 Neki od tih predloga su i usvojeni, pa su se tokom pandemije mnogi građani Srbije našli iza zatvorskih rešetaka, a puno njih je moralo da plaća i drakonske kazne zbog nepoštovanja propisanih mera.

 Ni Darija Kisić, ni doktor Kon ne kriju svoje stavove i javno u medijima govore kako je krizni štab bio za uvođenje strožijih kazni i da su to više puta predlagali Vladi Srbije.

 Mi se iskreno nadamo da je vest o postavljanju Dr. Darije Kisić na mesto ministra rada i socijalne politike netačna, ali ako se ispostavi kao tačna i istinita neka nam svima Bog pomogne.


 Jer postavljanje osobe koja je bliska sa farmaceutskom industrijom i koja javno zastupa njihove stavove, na čelo ministarstva za Socijalna pitanja je sulud i samoubilački potez. To, da je dotična pritom i član masonkse organizacije "Rotarijanci" nećemo ni da spominjemo.

 U svakom slučaju uskoro ćemo saznati, da li je ovo istina ili samo još jedno nagađanje i pretpostavka sa društvenih mreža, ako bude bilo istina onda je očigledno da farmaceutska industrija polako pobeđuje i preuzima sve važne institucije, a ovaj put će to biti institucija koja se bavi porodicom, koja je osnovna ćelija svakog društva.


 

Постави коментар

2 Коментари

  1. Ако дотичну (за коју се незна да ли има докторску диплому??) поставе за министра за соц.питања, односно ОДУЗИМАЊЕ ДЕЦЕ, МНОГО БРЖЕ ЋЕ ПРОБУДИТИ РОДИТЕЉЕ И БУДУЋЕ РОДИТЕЉЕ ШИРОМ СРБИЈЕ ДА УСТАНУ НА ОДБРАНУ СВОГ НАВЕЋЕ БЛАГА - СВОЈЕ ДЕЧИЦЕ!!! (јел то беше љубавница Златибора лончара, како пише магазин Таблоид??)

    ОдговориИзбриши
  2. Meni ova zena izgleda kao robot, sa njenom mimikom nesto nije ok.

    ОдговориИзбриши