VIDEO: Novinarka Žaklina Tatalović postavila Vučiću pitanja od kojih mu nije bilo dobro


 Novinarka televizije N1 Žaklina Tatalović je na jučerašnjoj konferenciji za novinare predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću postavila nekoliko pitanja, zbog kojih se on vidno iznervirao.

 Ona je prvo upitala predsednika kompanije "Eagle Hills" Muhameda Alabara, koliko je novca stiglo iz UAE, tačnije iz kompanije "Eagle Hills" za sve ovo što vidimo oko nas i da li Vas zadovoljava dinamika, jer poznajući vaš rad iz Dubaija i Abu Dabia nigde nije bilo ovoliko kašnjenja. 

 Ovo pitanje je jako iznerviralo predsednika Vučića, jer on već duže vreme neupućenim građanima govori kako zapravo država finansira te radove, a sada se jasno vidi da novac za Beograd na vodi, stiže iz UAE, a ne iz državnog budžeta. 

 Žaklina Tatalović se ovde nije zaustavila, već je nastavila sa pitanjima: Ona je u nastavku pitala predsednika ko je rušio u Sava mali 2016 godine, koliko su novca za Beograd na vodi dali građani Beograda i ko je rekao da njegov brat Andrej Vučić ima zemljište u Vojvodini.

 Posle niza ovih pitanja, Vučić je bio vidno iznerviran i počeo je da se zahvaljuje u svom ironičnom stilu, a kako je sve to izgledalo pogledajte na videu ispod.




Постави коментар

3 Коментари