VAŽNO DOKAZI: Vlada i Ministarstvo za socijalna pitanja odobrili stranim firmama usvajanje Srpske dece


Stravične slutnje su upravo potvrđene, naprednjačka vlast je krajem 2019 godine, potpisala sporazum sa sedam stranih firmi kojima će srpsku decu, koja su oduzeta od roditelja davati na usvajanje.

 Sada nećemo pisati o razlozima oduzimanja dece od roditelja. U nekim slučajevima oduzimanje dece je opravdano, jer svakako postoje roditelji koji zlostavljaju svoju decu, ali u većini slučajeva deca se oduzimaju zbog banalinih razloga, a jedan od njih je i taj što roditelji nemaju novca da izdržavaju dete.




Ali davati srpsku decu na usvajanje stranim državama, je veliki zločin koji sporovodi ova vlast.

 Deca koja se oduzmu daju se firmama sa kojima je ugovor sklopilo Ministarstvo za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja.

 Po tom ugovoru saradnja se vrši sa sledećim stranim firmama:

 1. Hopscotch Adoptions INC, SAD
 2. Loving Heart international Kanada
 3. Familie Internationa Frankfurt, Germany
 4. Creixer Junts, Spanija
 5. Atid Haieladim, Izrael
 6. Adoptionscentrum , Svedska
 7. Ariete Onluns , Italija

 Sve ove firme se bave prodajom oduzete dece, a kada se jednom ta deca prodaju njihova dalja sudbina se ne zna. Deca se brišu iz sistema naše države, kao da nikada nisu ni postojala, a dokumentacija o usvajanju je tajna i nikome nije dostupna, sem onima koji rukovode ovim crnim operacijama, a ko je za to zadužen i ko to radi je takođe tajna.

 Oduzimaju se samo mala deca uzrasta od 1 do 5 godine, a sve zato da se kasnije, kada odrastu, ne bi sećala odakle su došla. 

 Jasno je da se ovde radi o nezapamćenom gaženju i ugrožavanju prava deteta od strane države i centara za socijalni rad koji rukovode ovim operacija.

 Jer se toj deci oduzima pravo na sopstveni izbor, iako su rođena u Srbiji, kao srbi, ona nikada neće živeti u Srbiji, neće više biti srpske nacionalnosti, a pitanje je da li će ikada i saznati odakle zaista potiču i ko su im pravi roditelji.

 Ova deca nemaju pravo na izbor, umesto toga, o njihovoj sudbini odlučuje Srpska napredna stranka, koja je i dozvolila ovo i centri za socijalni rad, koji se navodno bore protiv trgovine decom, ali su zapravo oni ti , koji trguju i prodaju decu.

Постави коментар

0 Коментари