Posle neviđene bruke i ponižavanja u beloj kući, nasmejala nam se i Rusija, uporedivši predsednika Vučića sa Šeron Stoun


  Nakon neviđene bruke i sramnog prijema u beloj kući, gde su na najsuroviji mogući način poniženi i Srbija i Vučić i čtava srpska delegacija, podsmeh i prezir je stigao i iz Rusije, tj. od potparolke inostranih poslova Rusije, Marije Zakharove.

 Ona je Vučićev prijem u beloj kući uporedila sa kultnom scenom iz filma "Niske strasti" kada se glavna glumica Šeroun Stoun nalazi na ispitivanju u policijskoj stanici.



 Nakon ove njene objave u odbranu predsednika Vučića stao je Marko Đurić koji je napisao sledeće: "A zamisli taj predsednik nijednu ružnu reč protiv Rusije nije rekao, čak ni na tom mestu. A zamisli taj predsednik je kod ruskog predsednika i po sat i po vremena čekao na prijem i nikada nije tražio posebnu stolicu. Ja Vam ne dozvoljavam da napadate ponosnu Srbiju. Sram Vas bilo”, napisao je Đurić na Tviteru.



 Marko Đurić se nije ni tu zaustavio , već je posle prvog tvita uputio i još tvitova Ruskoj potparolki Mariji Zakharovoj. 


 Posle Marka Đurića u odbranu Vučića i napad na Rusku potparolku Mariju Zakharovu uključio se i ministar odbrane Aleksandar Vulin 

Ministar odbrane Aleksandar Vulin reagovao je na objavu portparolke Ministarstva inostranih poslova Rusije Marije Zaharove na njenom Fejsbuk profilu i naveo da se "veličina čoveka meri hrabrosti da na svakoj stolici brani svoj narod i prijatelje svog naroda"

"Vučić je jedini državnik u Evropi koji je odbio da uvede sankcije Rusiji i vrhovni komandant vojske sa kojom oružane snage Ruske Federacije imaju najvišu i najplodniju saradnju koja može da se postigne. Veličina čoveka se ne meri ni veličinom stolice na kojoj sedi ni veličinom sile u čije ime govori, već veličinom hrabrosti da na svakoj stolici brani svoj narod i prijatelje svog naroda", izjavio je Vulin.

"Vučić svoj narod, ni prijatelje svog naroda, nikada nije ni ostavio, ni uvredio ni ponizio. Zaharova je uvredila sve nas koji i Rusiju i Srbiju branimo na težim mestima od njenih fejsbuk objava. Neprijatelji Srbije i Rusije su danas obradovani sitnom zlobom Zaharove. Iza Vučića ostaju dela, iza Zaharove zloba koje će da se stidi", rekao je ministar Vulin.

Постави коментар

0 Коментари