Prodavac tepiha je postao šef u Telekomu

Prodavac tepiha je postao šef u Telekomu

Dok čekamo odgovor, pozabavićemo se stručnim kadrovima Telekoma, jer nesumnjivo sistematski uništavaju državno preduzeće sa jednim ciljem – da napune sopstvene džepove.
Jedan od takvih kadrova je i Petar Puača koji je od prodavca tepiha u Galeriji podova, za samo godinu dana u Telekomu, napredovao do šefovskog mesta – naveo je Pokret Slobodna Srbija.
– Nakon trogodišnjeg staža u Telekomu, stigao je do direktorskog mesta u Go4you pod patronatom izvršnog direktora Petra Popovića, koji poseduje sedam stanova – naveli su u saopštenju iz Pokreta Slobodna Srbija, a onda upitali Popovića koje kvalifikacije ima njegov šurak Igor Mandić.
– Petre Popoviću, šta ga je kvalifikovalo za mesto direktora, a da nije samo rodbinska i partijska veza? Da li ste Vi protežirali Petra Puaču koji je od mesta prodavca tepiha postao direktor marketinga u jednoj telekomunikacionoj kući? Objasnite nam u kakvoj su vezi tepisi i telekomunikacione usluge?
Da li je moguće da u Telekomu koji broji osam hiljada zaposlenih ne postoje stručni ljudi – navedeno je.
– I dalje čekamo odgovor od Aleksandra Vučića i Vladimira Lučića o zlatnom i crnom periodu Telekoma Srbija. Aleksandre Vučiću, ako je Telekom Srbije uspešna firma zašto već dve godine ne isplaćuje dividende akcionarima? Na kraju, Petre Popoviću, odgovorite javnosti da li ste u saradnji sa Draškom Markovićem protežirali i direktora Zorana Draškovića, i to nakon afere sa krađom telefona – pitali su iz Pokreta Slobodna Srbija.

izvor: info radar

Постави коментар

0 Коментари