Ana Brnabić već sada trebamo započeti kampanju i pripremu građana za vakcinaciju


  Iako se među građanima Srbije vidi nezadovoljstvo i bunt, protiv obavezne vakcinacije, vlasti ne odustaju od te ideje, a premijerka Srbije Ana Brnabić, je juče izjavila da bi se već sada trebalo krenuti sa kampanjom, za obaveznu vakcinaciju.

 Očigledno je da svetske farmaceutske industrije, koje su samo jedan šraf u mašineriji "novog svetskog poretka" vrše pritisak na našu vladu i da će obavezna vakcinacija protiv korone, morati da bude sprovedena nad svim građanima Srbije.

 Ana Brnabić je juče na konferenciji kriznog štaba pričala o tome. Ona je naglasila da su vakcine jedini spas od korona virusa, da je nepoverenje građana u vakcine nerazumno i da se treba krenuti sa kampanjom koja će povratiti poverenje građana u vakcinaciju.

 Ona je naglasila da je to prioritet za Srbiju i da se tema vakcinacije, ne bi trebala politizovati.

 Činjenica da vlasti u trenutku dok traju protesti, koji su jednim delom usmereni i protiv obavezne vakcinacije, najavljuju da će krenuti sa vakcinaškom kampanjom, je samo dokaz da će ona brzo uslediti.

 Vlasti za sada, pokušavaju da to urade ubeđivanjem, najavama i  ubeđivanjem građana, ali je samo pitanje vremena kada će uslediti i represalije i kada će vakcinacija postati obavezna mera. U poslednjih 10 dana o tome je govorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pa sada premijrka Ana Brnabić, o tome stalno govore članovi kriznog štaba, a to je samo dokaz da nam se približava neizbežno i samo bi čudo moglo da spreči da se to ne dogodi.

Постави коментар

3 Коментари

  1. НАРОДЕ, НЕ ПЛАШИТЕ СЕ, ОВО ЈЕ САМО РАТ НЕРАВА, А МИ СМО У ТОМЕ Ј А Ч И ! УНИВЕРЗАЛНА ДЕКЛАРАЦИЈ А О ПРАВИМА ЧОВЕКА, члан 5: Н И К О НЕ СМЕ ДА ВАМ ПИПНЕ ТЕЛО БЕЗ ВАШЕГ ОДОБРЕЊА ! Уколико буду хтели насиље, имаће га! НЕКОЛИКО МИЛИОНА НАС ТАДА ИЗЛАЗИ Н А УЛИЦЕ Д А ЗАВРШИМО С А ЊИМА ! Од сутра извештавам за Уједињене Нације; Професор dr sci Мила Алечковић

    ОдговориИзбриши
  2. Немају они паре за 7 милиона вакцина. Зато ће ђа шприцају само своје гласаче. Полтрони , дупе на готовс , прими шприц и певај Ацо Србине дао си нам вакцине .

    ОдговориИзбриши