20 Juna MILION građana Srbije preuzima narodnu skupštinu, RTS i sve državne institucije


 Od danas Srbija nema ni vladu, ni narodnu skupštinu, jer su danas poslanicima istekli mandati. Našom državom trenutno ne upravlja niko, a to će se promeniti 20 Juna. kada će narod Srbije, ispred skupštine, održati demokratske izbore i postaviti privremenu tehničku vladu.

 Srđan Nogo je pozvao sve građane Srbije, da 20 Juna dođu ispred narodne skupštine, gde će se održati direktni demokratski izbori, na kojima će narod izabrati tehničku vladu, koja će privremeno preuzeti svu vlast u Srbiji, jer u Srbiji trenutno nema ni vlade ni narodne skupštine. 

 Nakon što se završi glasanja i postavljanje tehničke vlade, narod će zajedno sa izabranim ministrima ući u narodnu skupštinu, a odmah nakon toga i u RTS , gde će biti postavljeni novi rukovodioci RTS-a. Tada će se nova tehnička vlada, obratiti građanima Srbije u drugom Dnevniku RTS-a. 

 Srđan Nogo je preko medija obavestio vojsku i policiju da će narod 20 Juna postaviti privremenu tehničku vladu, kako nam zemlja ne bi bila bez vlade i narodne skupštine i zamolio ih je da tog dana otvore sve institucije za građane Srbije.

 Nova tehnička vlada će prekinuti sve pregovore sa svim spoljnim faktorima, takođe će biti stopirano i vraćanje svih spoljnih dugova, ali će zemlja i dalje funkcionisati normalno , jer će se penzije, plate i sva ostala primanja u državi obavljati normalno i na vreme. 

 Nova tehnička vlada će odmah promeniti zakon, koji će se odnositi na političare. Po tom novom zakonu, svako ko bude želeo, da se bavi politikom, moraće da garantuje za sve što obeća, pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću. 

 Kada taj zakon stupi na snagu i kada se stvore uslovi za fer i demokratske izbore, tada će se raspisati izbori i tehnička vlada će biti zamenjena novom vladom koja bude pobedila na izborima.


Постави коментар

1 Коментари