Ne morate da idete u Kinu , mi ćemo Kinu dovesti kod vas !


 Jasno je da je Aleksandar Vučić prosto očaran Kineskim državnim uređenjem, a ako se zna da u Kini i dalje vlada komunizam i brutalna diktatura onda vam je jasno šta zapravo želi naš predsednik Aleksandar Vučić da sprovede u Srbiji.

 Aleksandar Vučić tvrdi da su Kinezi naši "čelični prijatelji" koji će nam-mu pomoći da državu dovede u red. A u red će je dovesti tako što će uskoro biti uspostavljena diktatura po urou na Komunističku republiku Kinu. 

 Aleksandar Vučić će biti Srpski Si Đinping. U Srbiji će na svakom koraku biti postavljene nadzorne kamere, tako da će vas narodna milicija pratiti na svakom koraku i uvek će znati ako niste odani svom predsedniku i svojoj zemlji. 

 Naravno čipovanje vas i vaše dece, najnovijim kineskim mikročipovima će biti obavezno i bez njega nećete moći ništa, a ako vam kojim slučajem padne na pamet da se pobunite... neka vam je Bog , koji će biti zabranjen u pomoći.


 Demokratija će uskoro postati samo nedosanjani san, internet će biti cenzurisan, Facebook i ostale društvene mreže verovatno neće biti moguće da se koristi, a o slobodi govora ćete moći samo da sanjate.

 Slobodni mediji već i sada ne postoje u Srbiji, a tek tada neće postojati, ali pošto to Srpski narod trpi i sada , verujemo da mu to neće teško pasti ni tada.


 Za bavljenje politikom ili kritikovanje režima biće predviđene najstrožije kazne, jer niste vi ti koji mogu da odlučuju i da se pitaju. Ima ko će da odluči umesto vas i da zapečati sudibinu vas i vaše dece.

 Ješćete pirinač, na vodu pošto će mleko biti luksuz koji neće moći da priušti svaka porodica u Srbiji, već samo one koje su najodanije diktatoru i partiji, a i to samo u retkim trenutcima.

 Odlasci u crkvu , slavljenje slava i pravoslavlje će biti strogo zabranjeni i iskorenjeni jer će jedini vaš Bog biti diktator lično i jedno ćete moći njemu da se molite.



Постави коментар

0 Коментари