Ministar Zlatibor Lončar VAKCINACIJA OBAVEZNA građani više nemaju izbora !


4. Maja je donet novi pravilnik o obaveznoj vakcinaciji, a objavljen je 6. Maja , potpis je stavio ministar zdravlja Zlatibor Lončar. 

 Novi pravilnik o obaveznoj vakcinaciji donosi mnogo novih represivnih mera prema građanima koji budu odbili da vakcinišu svoju decu. 

 Prilikom upisa dece u školu među obaveznim papirima sada će biti i vakcinacioni karton, tako da ako ste kojim slučajem odbili da vakcinišete svoje dete, od upisa u školu nema ništa. A onda tu nastaju drugi problemi, jer je osnovna škola obavezna, tu na scenu stupaju centri za socijalni rad, jer će škole imati obavezu da kada vas odbiju, obaveste centar za socijalni rad , da niste izvršili vakcinaciju svog deteta i da ono zbog vaše nemarnosti ne može da pohađa obaveznu školsku nastavu. 

 Kada vas centar za socijalni rad pozove, narediće vam da odmah i bez odlaganja vakcinišete svoju decu. Ukoliko se oglušite o tu naredbu, mogu vas proglasiti za nesavesne roditelje , koji ne brinu o svojoj deci i oduzeti vam decu, a onda će ih centar za socijalni rad, kao organ starateljstva vakcinisati i dati u hraniteljsku porodicu.

 Škole će takođe biti u obavezi da podnesu i prijavu sudiji za prekršaje, koji će vam izreći novčanu kaznu do 50.000 dinara, zbog nepoštovanja mere obavezne vakcinacije. Sudija će vam takođe kao i centar za socijalni rad dati rok da vakcinišete svoju decu, pa ukoliko to ne učinite u datom roku slediće nove, još veće novčane kazne. 

 Inače Ministar prosvete Mladen Šerčević je pozdravio odluku vlade Srbije da uvede strožije mere prema svima koji se protive vakcinaciji, on se javno zalaže da se svi koji odbiju vakcinaciju najstrožije kazne i izopšte iz društva.

 Sem u školama, kontrola vakcinacije će se vršiti i u vrtićima, a planiraju se i druge mere, kao što su nemogučnost izlaska iz zemlje, nemogućnost registracije vozila, nemogućnost zapošljavanja ako niste vakcinisani i druge oštre mere koje će sve građane bukvalno primorati da moraju da se vakcinišu.

Постави коментар

8 Коментари

  1. Vakciniši ti svoju decu i familiju nakazo jedna sve vas treba u zatvor strpati i na vama vršiti experimente zarad boljeg čovečanstva da vas bude što manje

    ОдговориИзбриши
  2. Vučiću jeli ti trebaju pare daću ti pošto me nećeš vakcinisati.

    ОдговориИзбриши
  3. Loncaru, bices i ti vakcinisan glogovim kolcem po Turskom obicaju.... tj. preko cmara, kroz tvoj bolestan mozak.

    ОдговориИзбриши
  4. Sta zamisljas ti G ministre? Jesi li ti komandant koji izdaje naredbe ili ministar koji radi u sluzbi naroda i koji je placen od narodnih para?

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман11. мај 2020. 05:00

    Znam, i do sada je bilo tako. Ja sam izbegavao mmr i dobio prijavu.

    ОдговориИзбриши
  6. To nije novost! Sta cemo sa laznim potvrdama od privatnih dr koji ubedjuju roditelje da ne vakcinisu decu?!

    ОдговориИзбриши
  7. Satanizam na delu
    sve receno u Bibliji☹

    ОдговориИзбриши