SKANDAL: ŽELJKO MITROVIĆ PRIVATNIM HELIKOPTEROM SLETEO U KASARNU VOJSKE SRBIJE !



Veliki skandal je danas potresao Vojsku Srbije, nakon što je Novica Antić nadležnima postavio postavio pitanje ko je i zašto dozvolio Željku Mitroviću dozvolio da privatnim helikopterom sleti u vojnu kasarnu.

 Kako Novica Antić na svom facebook profilu tvrdi, Željko Mitrović je privatnim helikopterom sleteo u sted vojne kasarne u Novom Pazaru, a onda se šetao po kasarni, rukovao sa vojnicima i starešinama i delio im nekakve zaštitne vizire. 

 Novica Antić tvrdi da je ovim narišena bezbednost zemlje, a da je Vojska Srbije ponižena do krajnjih mera. 




Prenosimo vam njegovu objavu u celosti...

Председнику Републике, главнокомандујућем Војсци Србије.
Отворено писмо
КО ЈЕ ДОЗВОЛИО ЖЕЉКУ МИТРОВИЋУ ДА ХЕЛИКОПТЕРОМ СЛЕТИ У КАСАРНУ У НОВОМ ПАЗАРУ?
Господине Председниче Републике,
У петак 24. априла, у круг касарне у Новом Пазару, г. Жељко Митровић, власник компаније и истоимене телевизије „Пинк“ следео је приватним хеликоптером, а потом се по истој тој касарни несметано шетао и непосресно контактирао и руковао се са припадницима војске делећи им заштитне маске.
Како то нема ко други да учини, упознајем вас да су припадници Војске Србије овим чином увређени и револтирани.
Иако смо навикли да актуелни министар одбране и кум г. Митровића, свакодневно брука часну српску војску, и да својим естрадно-патриоским иступима поштене српске војнике ставља на стуб срама да нам се смеју у региону и широм света, газећи све оно што су нам славни преци и војсковође оставили у аманет, овим чином отишло се корак даље иза црвене линије.
Ко је дао дозволу цивилном лицу да са цивилном летелицом слети у круг касарне у којој важе посебна правила приступа нарочито у ванредном стању?
Зашто нису испоштоване безбедносне процедуре у време пандемије, већ се г. Митровић шетао по касарни како је хтео, руковао се и непосредно контактирао са припадницима војске?
Ово су питања на која неко мора да одговори, ако не сада, у неком будућем времену сигурно... А тада ће списак питања бити подугачак.
Откуд било коме право да угрожава безбедност српских војника, да тако грубо нарушава војна правила и прописе и приватизује војску? Да се цивил непровереног здравственог стања шета по касарни, рукује, и лично уручује помоћ у виду материјала за који Ви громогласно тврдите да имамо довољно и напретек. Ако је већ и уручена хуманитарна помоћ, онда се зна процедура, или се бар до сада знала и зашто она није предата дежурном представнику Војске Србије испред или у делу касарне где су испоштоване све безбедносно-здравствене процедуре.
Ако је министар свом куму, омогућио ову патриотско-десантну шетњу, угрозивши здравље припадника Војске Србије сматрајте да је актуелни министар одбране сазрео за преиспитивање способности да на даље врши овако важну државну функцију. Отуда вам предлажем да као Председник Републике подржите формирање независне комисије која ће то и стручно утврдити.
До тада, нека нам је Бог у помоћи са оваквим министром војним.
Председник ВСС, Новица Антић

Постави коментар

6 Коментари

  1. Odma je trebao biti prizemljen, vojnom cipelom u glavu o beton. I isteran napolje sa cevkom nabijenom u usta.

    ОдговориИзбриши
  2. Da si ti sleteo e onda bi to bilo nebezbedno a ovako Željko je prijalelj Srbije i to je sasvim u redu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. A posto si ti bot, ne razumes da je ovaj covek Oficir, i da govori da je - probisvet, u vanrednim uslovima, sleteo, privatnim helikopterom, u vojni objekat. Ti, posto si bot, i glup, kao kanta, ostavljas folkerajske komentare. Svi ste takvi, unistili ste moju, nasu domovinu, stoko!

      Избриши
  3. Koja bre vojska, ako je pink televizija, onda je i ovo vojska

    ОдговориИзбриши