Mitrović: Đokoviću ne pričaj ono u šta se ne razumeš Đukanović: Đoković je idiot i psihopata !


Nakon nedavne izjave najboljeg Srpskog sportiste Novaka Đokovića, da se ne slaže sa obaveznom vakcinacijom i da je on neće primiti, naprednjaci krenuli sa brutalnim pljuvanjem i vređanjem Noleta.

 Željko Mitrović vlasnik televizije PINK , koja je jedan od glavnih medija SNS-a i veoma bitna karika u njihovoj propagandnoj mašineriji, na početku pandemije tvrdio je da se korona virus leči tako što se otpije gutljaj fante i onda podrigne.



Nakon toga je počeo da se bavi nadri lekarstvom i lečenjem korone pomoću ozona. Uz pomoć svojih medija sebe je proglasio pionirom i stručnjako u lečenju korona virusa. 

 Mitrović se osvrnuo na nedavnu izjavu Novaka Đokovića da neće da primi vakcinu i da se ne slaže sa obaveznom vakcinacijom i poručio mu je: Da ne priča o nečemu u šta se ne razume i nema pojma.



Drugi naprednjak Vladimir Đukanović, zvani "Vlada" ☺☺bio je još brutalniji u osudama Novaka Đokovića, pa je rekao da je Đole jedan običan idiot i psihopata.



 Kampanju protiv Novaka Đokovića započele su i skoro sve novine naklonjene režimu i ne biraju reči u vređanju i ponižavanju najboljeg Srpskog sportise Noleta.

Постави коментар

3 Коментари

  1. Bando. Do juce ste bili uz noleta. Sad pljujete po pravom srbinu i patrioti. Sram vas bilo

    ОдговориИзбриши
  2. Мутне воде садашњег невремена избациле су на површину свакојак отпад и шљам, гдје су се ова два имбецила повремено јављала подрепашким изјавама , али им је , изгледа, то било мало, па су одлучили да изађу из анонимности тако што ће залајати на најгенијалнијег живог Србина данашњице . Да се каже: "То је онај што је лајао на Ђоковића ". . . У своме безобразлуку далеко су преступили све границе, те са њима не треба расправљати , него само обојици рећи: "Море, марш говедо !"

    ОдговориИзбриши