Vakcinišite svoju decu, da vam ih ne bi vakcinisao Centar za socijalni rad ili još gore oduzeo


  Ubrzano se donose izmene zakona o zaštiti građana od zaraznih bolesti i po svemu sudeći vakcinacija će biti obavezna mera, čije će odbijanje biti kažnjivo zakonom, a ministarstvo ZoraneMihajlović će igrati veoma važnu ulogu u primoravanju građana da vakcinišu svoju decu.

 Centri za socijalni rad već sada pozivaju roditelje čija deca ne poštuju propisane mere i u školama ne nose zaštitne maske, a njihova uloga će biti još veća čim krene obavezna vakcinacija. 

 Centri za socijalni rad će pozivati svakog roditelja koji odbije da vakciniše svoje dete i davaće mu rok u kome mora da obavi vakcinaciju deteta. 

 Ukoliko roditelj i pored ostavljenog roka ne bude vakcinisao dete radnici centra za socijalni rad će odvesti dete na vakcinaciju, a roditeljima će biti podneta krivična prijava. 

 Ukoliko se roditelji budu pobunili protiv mere "prisilne vakcinacije" i budu pružali verbalni ili fizički otpor, deca će im biti oduzeta po hitnom postupku i data u hraniteljsku porodicu.  

 Iz CZSC imaju jasnu poruku, vakcinacija dece protiv covida je obavezna i o tome nema razgovora, zato bolje vakcinišite svoju decu na vreme, da vam ih mi ne bi vakcinisao CZSR.

 

Постави коментар

4 Коментари

  1. Mene zanima jedna stvar, zar u Srbiji ima toliko hraniteljskih porodica za svu tu decu koja nece biti vakcinisana????

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Децу у складу са хашком конвенцијом продају самцима или паровима небитне сексуалне орјентације. Наравно то је толико бизарно да нико овде не жели да верује да се то заиста ради.

      Избриши
  2. Neka oni samo vakcinisu svoju decu,moje nece dok sam ja ziv.A ta diktatura treba pod hitno da se ukine.A resenje da se ukine diktatura je da se ugase firme koje prave salamu i kifle za sendvice.

    ОдговориИзбриши
  3. Jebo ja nju I dacu ja njoj dobru inekciju da probably

    ОдговориИзбриши